مديريت ضايعات الکترونيکي

ساخت وبلاگ

زباله الکترونيکي مشکل همه کشورهاي توسعه يافته و در حال توسعه است و اکنون بسياري از تکنيک هاي مديريت ضايعات الکترونيکي تصور مي شود که خطر سلامتي انسان و محيطي که چنين زباله هايي را به وجود مي آورد به حداقل برسد.

زباله الکترونيکي تجهيزات الکتريکي و الکترونيکي است که همه روزه توسط جامعه مدرن دور مي شوند. در حالي که بسياري از کشورهاي توسعه يافته در حال صادرات کالاهاي الکترونيکي مازاد به کشورهاي در حال توسعه هستند ، اينها در اصل پسماندهاي الکترونيکي کشورهاي توسعه يافته هستند. از اين رو ، آگاهي از مصرف کنندگان و آموزش در مورد استفاده و دفع صحيح وسايل الکترونيکي نيز مي تواند فوايد زيادي براي جامعه به طور کلي داشته باشد.

تلاش هاي آگاهي مصرف کننده زباله هاي الکترونيکي هر کشور بايد براي رفع مشکل بازيافت زباله هاي الکترونيکي خود را برطرف کند و يکي از راه هاي انجام اين کار ، افزايش آگاهي در بين مصرف کنندگان درباره آنچه در پسماندهاي الکترونيکي است و چگونگي کمک به آنها براي دفع چنين مواردي به روش صحيح است. بسياري از برنامه هاي تلويزيوني وجود دارد که از طريق کانال هاي مختلف پخش مي شوند ، به خصوص در کانال هاي زيست محيطي و علوم زنده که به دنبال آموزش مصرف کنندگان در مورد پسماندهاي الکترونيکي و چگونگي کاهش چنين زباله ها از طريق استفاده مجدد مناسب ، بازيافت و موارد ديگر هستند.

منطقه مهم ديگري که بايد در مورد مصرف کنندگان آن آگاهي پيدا شود ، در مورد چگونگي جلوگيري از فرود چنين محصولاتي در محل هاي دفن زباله يا سوزاندن سوزان است. مکان مناسبي که وسايل دور ريخته شده بايد در آن مراجعه کنند و آگاهي از نگراني در مورد چنين دفع مدتي طولاني باشد ، تاثيري در مديريت پسماندهاي الکترونيکي بگذارد. در کشورهاي اروپايي نوع زباله هايي که بايد در سطل هاي مختلف دور ريخته شوند کاملاً طبقه بندي شده اند تا افراد بتوانند وسايل خود را در مکان هاي مناسب دفع کنند. با اين حال ، اين طبقه بندي بيشتر در مورد پلاستيک ، کاغذ و فلزات ، عينک است اما اطلاعات کمي در اختيار مردم قرار مي گيرد که پس از پايان دوره تصدي خود چگونه از شر لوازم خانگي و اداري خلاص شوند.

کشورهايي مانند استراليا براي آموزش دانش آموزان در زمينه زباله هاي الکترونيکي ، پيامدهاي مديريت پسماندهاي الکترونيکي و چگونگي دفع چنين دفع زباله مي توانند بر محيط ما تأثيرگذار باشند ، در دانشکده ها و مدارس با برنامه هاي آموزشي ارائه مي شوند. برنامه هاي آگاهي بيشتر بايد در ساير کشورها نيز راه اندازي شود. بسياري از شرکت هاي خصوصي بازيافت هستند که در حال بازيافت و استفاده مجدد از زباله هاي الکترونيکي مانند E-Parisaraa در بنگلور هند هستند. اما آگاهي مصرف کنندگان درباره چنين بازيافت زباله هاي الکترونيکي در هند هنوز کم است. براي افزايش آگاهي مصرف کنندگان و مشارکت مردم در مديريت پسماندهاي الکترونيکي ، دولت و ساير نهادهاي عمومي بايد تلاش هاي هماهنگي بيشتري انجام دهند.

سپاهان ضايعات

کارهای تکمیلی پس از بافت فرش...
ما را در سایت کارهای تکمیلی پس از بافت فرش دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ariacnc بازدید : 84 تاريخ : جمعه 29 فروردين 1399 ساعت: 15:28